Προφίλ

Το «Πέτρα κατοικίες» (petra houses) είναι ένα νεόδμητο συγκρότημα επιπλωμένων τουριστικών κατοικιών σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του βόρειου Αιγαίου, τη Θάσο, και συγκεκριμένα στη νότια πλευρά της Θάσου, στον Ποτό. Αποτελείται από τρία αυτόνομα σπίτια που μπορείτε να τα επισκεφτείτε όλο το χρόνο (χειμώνα, άνοιξη, καλοκάιρι, φθινόπωρο) καθώς διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο).

Τα petra houses ειναι τρεις μεμονωμένες και ανεξάρτητες κατοικίες (Αριστοτέλης, Επίκουρος, Θουκιδίδης), σε ένα οικόπεδο που βρίσκεται μέσα στον Ποτό και επιτρέπει την πρόσβαση στην παραλία, στην αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο του Ποτού χωρίς την υποχρεωτική χρήση αυτοκινήτου. Τα σπίτια αυτά ειναι και για οικογένειες με παιδιά καθώς προσφέρουν όλες τις ανέσεις που έχουμε στο σπίτι μας.

Η ευρύτερη περιοχή, έξω από τον χώρο όπου είναι χτισμένα τα σπίτια, κυριαρχείται από ελαιώνες με διάσπαρτες κατοικίες και κάποια τουριστικά καταλύματα. 

 

Σπίτια
about  us 2

 

Η ονομασία «πέτρα κατοικίες» προδίδει ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της μορφολογίας των νησιών της Ελλάδας και σηματοδοτεί τη σταθερότητα, το αναλλοίωτο και το διαχρονικό στοιχείο, που προσιδιάζουν στις προθέσεις και τις αρχές μας ως προς την μορφή των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενούς μας.

Η λογική με την οποία οικοδομήθηκαν αυτά τα σπίτια έχει ως βάση της το σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Διατηρήσαμε όσα ελαιόδενδρα μπορούσαμε μέσα στο χώρο, φυτέψαμε καινούρια οπωροφόρα, δημιουργήσαμε λαχανόκηπους και ολάνθιστα παρτέρια, για να παρέχουν ευφορία και απόλαυση. Σκεφτήκαμε πως η διαμονή σε μία κατοικία με μία σειρά ανέσεων, που θυμίζει πραγματικό σπίτι και όχι ένα ψυχρό οίκημα, διαμορφώνει τις καλύτερες συνθήκες, για να φιλοξενηθούν μεγάλοι και παιδιά. Ευελπιστούμε ότι η οικογένειά μας φρόντισε να αισθάνεστε ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που παραπέμπει στο σπίτι σας. 

Τελικά, για εμάς διακοπές σημαίνει ιδιωτικότητα, ποιότητα και ελευθερία επιλογών στην καθημερινότητα μας. Αυτά επιδιώκουμε να αποτελούν τον  άξονα των παροχών στους πελάτες μας.